zondag 24 oktober 2010

Poppenhuis beurs Rijswijk 2010

Ik was naar de poppenhuisbeurs in Rijswijk geweest. En ik heb gewoon wat glas en vijlenset gekocht. En ik liep langs de kraam van Margot en vond de schattige sloffen. Deze sloffen zijn van Margot en ik kan alle twee paar sloffen niet laten staan. Dus heb ik 2 paar gekocht voor 2 slaapkamers in villa Elisabeth
.


Ik heb zolang gezocht naar de fornuis "etna" en vind ik deze fornuis mooier. Het is van metaal gemaakt en de oven en lade kunnen open. Ik had ook zo`n fornuis van mijn oma gekregen toen ik op kamers woonde. De oranje pan doet aan mijn oma denken. Oma braadde altijd de draadjesvlees ( paardenvlees) en lang sudderen en lekker ruiken naar de lucht van de draadjesvlees. Oh, wat mis ik oma!

 De fornuis "enta" is van Aat Oukes. Kijk naar een mooie emaille.
4 opmerkingen:

 1. Wat een prachtige sloffen Lisette, kan me voorstellen dat je die niet kon laten staan. Het fornuis is ook prachtig, lekker ouderwets, zeker met zo'n pan vol suddervlees er bovenop...ik kan het bijna ruiken :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Lisette muy buenas compras. Las zapatillas están adorables. La cocina muy bien reproducida. Me encanta.
  Las abuelas nunca se olvidan.
  Besos Clara

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooie slofjes en prachtig fornuis, Lisette. Ik kan me zo'n braadpan ook herinneren maar dan in het geel (volgens mij kun je ze nu nog kopen).

  BeantwoordenVerwijderen
 4. hoi Lisette
  mooie sloffen en een prachtig fornuis.
  groetjes adrie

  BeantwoordenVerwijderen